Tijdsverloop


Geboren in 1945 vlak na de bevrijding. Een klein dorp aan de Noorder IJ en Zeedijk; Westzaan. Na de lagere school doorlopen te hebben naar de in die tijd voor de hand liggende Ambachtschool "om een vak te leren"... Aansluitend de opleiding leerling schilder en de gezelopleiding gevolgd.
Toen vond ik het tijd worden om het dorp te verlaten en ben ik via de Grafische school na 2 jaar naar de Gerrit Rietveld Academie overgestapt. Heb daar de 5-jarige avondopleiding Grafisch Ontwerpen gevolgd. Naast mijn dagelijks werk op een Grafisch en Ruimtelijk ontwerpburo (waar indertijd werk van mij in de Artdirectors Annual of NewYork was opgenomen) heeft zich de reeds aanwezige belangstelling voor de fotografie verder ontwikkeld.
Kort daarna heb ik mij als zelfstandig ontwerper gevestigd tot aan mijn 70e jaar. Toen heb ik mijn plaats afgestaan aan het jonge talent en ben mij verder aan de fotografie gaan wijden.

Let op! Op alle beeldmateriaal is het auteursrecht © van toepassing. Voor overname/gebruik is toestemming van de maker nodig!

Meer informatie

Analoog >digitaal >analoog

Analoge fotografie op film kent weer een revival.
Oude filmtypes worden weer in productie genomen,
vraag naar vergroters kent weer een hoogtepunt.
Grootformaat prints op fotopapier komen weer
steeds meer in de expo-belangstelling te staan.

Op de nieuwspagina staan links naar adressen
voor materiaal voor opname, ontwikkelen & printen.