introductie


Op 9-jarige leeftijd had ik al een Agfa Click, een plastic rolfilmcamera'tje. In die tijd was een camera een bijzonderheid, nu heel gewoon -zie het vele smartphone gebruik-. Mijn vader had al jaren een Kodak boxje, misschien heeft dat mij geïnspireerd? Naast mijn latere werk als zelfstandig ontwerper heb ik daarbinnen vaak van de fotografie gebruik gemaakt, zowel zélf als met beroepsfotografen. Daarnaast heb ik de creatief pedagogisch didactische opleiding aan Minerva te Groningen gevolgd. Aansluitend een part-time docentschap op verschillende Friese creativiteitscentra gehad, waarbij ik ook met fotografie als beeldende vorm werkte.
Vanuit de randstad, een groot aantal jaren Friesland, nu in het "Groningse" gearriveerd. Naast enkele tentoonstellingen (oa. met mijn oudste dochter, een verwoed beeldend/fotografisch kunstenaar) heb ik workshops georganiseerd. Sinds enkele jaren gestopt met commerciële grafische- en architectonische opdrachten, kan ik mij nu uitgebreid gaan bezighouden met mijn verdere fotografische ontwikkelingen. Op deze pagina enkele voorbeelden van de zoektocht naar het voor mij ultieme beeld, zo dat al bestaat....

Let op! Op alle beeldmateriaal is het auteursrecht © van toepassing. Voor overname/gebruik is toestemming van de maker nodig!